RADIO
play
NOW PLAYING

Nieuwe videoclip Bon Jovi

Written by on 18 februari 2021

Bon Jovi presenteert vol trots zijn nieuwe videoclip Story Of Love. Het nummer is afkomstig van het album 2020 dat afgelopen oktober verscheen. ,,Een nummer over degenen waar ik het meest van houd.”

De rockband dook met het album in sociaal bewuste zaken. Van posttraumatische stressstoornissen en wapengeweld tot persoonlijke ervaringen en het politieke klimaat. Het was met corona en de verkiezingen een druk jaar voor Amerika. ,,Een jaar waarin ik gelukkig ook veel tijd had voor mijn familie. En het werd dan ook weleens tijd om daarover te zingen.” In The Story Of Love beschrijft de 58-jarige rocker het ouderschap. ,,Ik wilde graag een ​​liedje voor mijn kinderen schrijven”, legt Jon Bon Jovi uit. ,,Met dit nummer neem ik een reis door de cirkel van het leven waar plotseling het kind de ouder wordt. Een prachtige ervaring.” Hij straalt. ,,Mijn naam staat in de Rock en Roll Hall of Fame maar ik vind de titel ‘vader’ die ik heb gekregen veel mooier!” Story Of Love begint dan ook met de regels ‘Vaders houden van dochters zoals moeder van zonen’. ,,Tijdens het schrijven realiseerde ik me dat het nummer over mijn hele gezin gaat. Niet alleen mijn kinderen, maar ook over mijn ouders en mijn vrouw. Het hele cirkeltje rond.”


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *