RADIO
play
NOW PLAYING

HARDY verrast met een cover van ‘Gin and Juice’

Written by on 22 april 2024

“Ik kan het nog steeds niet geloven”, zegt de countrymuzikant over toen hij door Snoop Dogg en Dr. Dre werd gevraagd om hun hit te coveren.

De moeder van HARDY is niet thuis, wat betekent dat het tijd is om te feesten. De countrymuzikant serveerde “Gin and Juice” met een twist op zijn onlangs uitgebrachte cover van de klassieker Snoop Dogg en Dr. Dre. De cover combineert countryrock met rap terwijl HARDY het programma voor zijn avond met de jongens uitstippelt: door de straat rijden terwijl hij wiet rookt, een paar herten neerschieten terwijl de kogels zijn zakken vullen, en wat G&J’s naar binnen gieten.

“Een tijdje geleden kreeg ik een telefoontje waarin me werd verteld dat Jimmy Iovine, Dr. Dre en Snoop Dogg graag zouden willen dat ik mijn eigen versie van ‘Gin and Juice’ opnam voor de lancering van hun nieuwe drankje, Gin&Juice,” vertelde Hardy in een verklaring. “Ik ben er nog steeds ondersteboven van, maar ik ben zo blij dat ik mijn versie van ‘Gin and Juice’ kan uitbrengen, met de zegen van Dr. Dre en Snoop Dogg zelf. Ik ben dankbaar voor de kans.”

Hardy behield de structuur van “Gin and Juice” als basis voor zijn eigen versie, waarin hij Snoop Doggs “Gs up, hoes down while you motherfuckers bounce to this” omruilde voor “Gs up, hoes down while you rednecks bounce to this.

Hardy zal meer van deze sound – en waarschijnlijk minder van de rapsound – laten horen op zijn nog titelloze aanstaande studioalbum. Twee nummers van de plaat, waaronder ‘Rockstar’ en ‘Quit’, zijn al uitgebracht.

Eerder dit jaar trad Hardy op tijdens de Flipper’s Roller Boogie Palace Big Game After Party in de Encore Beach Club in Wynn Las Vegas. De gigantische Super Bowl-afterparty werd georganiseerd door Snoop Dogg en Dr. Dre.