RADIO
play
NOW PLAYING

Ozzy Osbourne had nog nooit van Taylor Hawkins gehoord voor hun samenwerking

Written by on 9 september 2022

Ozzy Osbourne had nog nooit van Taylor Hawkins gehoord voordat hij drumde op zijn laatste album.

Hoewel de Black Sabbath-legende nog nooit van Taylor had gehoord, stond hij versteld van zijn vaardigheden op het drumstel.

Sprekend over SiriusXM’s speciale aflevering getiteld ‘Ozzy’s Boneyard’ om de release van Ozzy’s 13e solo-LP te vieren, zei de rocker over Taylor: “Hij was echt een aardige vent.

“Hij was een geweldige f****** drummer – een fenomenale drummer.”

In een apart interview met Kerrang! zei Ozzy: “Om heel eerlijk te zijn, had ik nog nooit van hem gehoord voordat hij op mijn album speelde. Maar hij moet goed zijn om met Dave Grohl’s Foo Fighters te spelen. Toen ik hem ontmoette, en van wat ik van hem zag, was hij een heel aardige man, iemand wiens ziel zeker zal standhouden. Ik kan me voorstellen dat iedereen in die band er kapot van was toen de arme man stierf.’