RADIO
play
NOW PLAYING

Nieuwe single DeWolff

Written by on 19 oktober 2020

De broers van de Poel en Robin Piso werken hard aan een nieuw album. Het drietal moet wegens corona menig concert afzeggen. ,,Daar gaat onze tour. Maar we hebben niet stilgezeten, hard gewerkt en onze muzikale krachten gebruikt voor ons nieuwe album.”

Rocktrio
Pablo van de Poel vormt met zijn broer Luka op het drumstel en Robin Piso op het Hammondorgel al dertien jaar de rockband DeWolff. Het Limburgse rocktrio won vorig jaar nog een Edison award voor beste ‘Rock’ en ook deze zomer stond volgepland. ,,We brachten in februari ons album Tascam Tapes uit.”, vertelt Pablo trots. ,,Dat was voor de grote corona-uitbraak in Nederland, maar helaas kwam het virus al snel hiernaartoe.” De coronaregels worden aangescherpt en de band moet een groot deel van hun Europese tour afzeggen. ,,Alleen onze optredens in Frankrijk en Spanje konden doorgaan”. Pablo zucht. ,,Maarja daarna hield het helaas op.”

WOLFFPACK
De Europese tour wordt afgezegd, maar DeWolff heeft hard doorgewerkt aan hun nieuwe album Wolffpack. Luister hier voor hun gloednieuwe video Yes You Do.