RADIO
play
NOW PLAYING

Tony Iommi teased samenwerking met Ozzy Osbourne

Written by on 28 november 2021

Tony Iommi heeft zijn “echt goede” aanstaande samenwerking met Ozzy Osbourne geteased.

De ‘Scent of Dark’-muzikant heeft een nummer geschreven voor het aankomende solo-album van zijn voormalige Black Sabbath-bandmaat, waarop hij ook gitaar speelt, en hij is erg onder de indruk van het nummer, waarop ook Chad Smith van Red Hot Chili Peppers te horen was.

Hij zei: “Ik heb het hele nummer geschreven en erop gespeeld en de solo erop gespeeld”, zei hij. “Het is verschrikkelijk, echt… . Nee, het is een grapje. Nee het is goed. Het is echt goed. En ik vind het leuk wat Ozzy erop zong. Ik vind dat hij het heel goed heeft gedaan. En ik denk dat ze Chad erop lieten drummen. Ik heb het nu in hun handen gelaten.”

Hoewel Tony en Ozzy regelmatig contact hebben, “spreken ze niet echt” rechtstreeks omdat de ‘Paranoid’-zanger in de war raakt door verschillende tijdzones in de VS en het VK, zodat ze grotendeels via sms communiceren.

Tony vertelde aan het tijdschrift Rolling Stone: “We hebben veel contact. We praten niet echt met elkaar omdat we nutteloos zijn aan de telefoon, wij tweeën. Ik denk dat we daarmee ophielden toen hij me om 2 uur ’s ochtends belde en ik zei: ‘Oz, het is 2 uur’ s nachts.’ ‘Oh, oh, sorry. Okee. Doei. ‘