RADIO
play
NOW PLAYING

THE ROLLING STONES teased nieuw nummer ‘Don’t Get Angry With Me’

Written by on 2 september 2023

THE ROLLING STONES hebben een teaser van een nieuw nummer met de titel “Don’t Get Angry With Me” gedeeld op een onlangs gelanceerde website. De track zal naar verwachting verschijnen op het langverwachte eerste album met originele nummers van de band in 18 jaar.

De aankomende LP van THE ROLLING STONES zal de eerste zijn sinds hun drummer, Charlie Watts, in 2021 overleed. Het zal de eerste verzameling nieuw materiaal van de band in bijna twintig jaar zijn, na “A Bigger Bang” uit 2005. In 2016 bracht de band “Blue & Lonesome” uit, een coverscollectie die een eerbetoon is aan de old-school blues.

Afgelopen februari bevestigde THE ROLLING STONES dat Paul McCartney op ten minste één nummer een gastoptreden maakt op het aankomende album van de band. De band nam het album naar verluidt op in een studio in Los Angeles met Andrew Watt, Grammy “Producer Of The Year” uit 2021.

De nieuwe LP van THE ROLLING STONES zal waarschijnlijk verschillende nummers bevatten die Watt vóór zijn dood heeft opgenomen.

Twee jaar geleden vertelde THE ROLLING STONES-gitarist Keith Richards aan de Los Angeles Times dat de pandemie het werk aan het nieuwe album vertraagde, terwijl Mick Jagger eraan toevoegde: “We hebben veel nummers klaar, dus als de tour voorbij is, zullen we beoordelen waar we ben daarmee en ga door.”