RADIO
play
NOW PLAYING

The Black Keys, Save the Music en Propeller kondigen filantropisch partnerschap aan

Written by on 28 juli 2022

Propeller is verheugd om hun samenwerking met The Black Keys en Save The Music voor de aanstaande Dropout Boogie Tour van de band aan te kondigen. The Black Keys-fans kunnen Save The Music steunen en kans maken op prijzen, waaronder exclusieve merch, een heel speciale reis om met de band te feesten in een duikbar in Houston en meer.

Deze samenwerking is een voortzetting van het werk dat Propeller, The Black Keys en Save The Music vorig jaar zijn begonnen, toen Save The Music samen met andere lokale en nationale partners investeerde in muziekeducatieprogramma’s in zeven scholen in North Mississippi en Delta.

Bovendien hielpen The Black Keys meer dan $ 40K op te halen voor een van de scholen in Holly Springs. Elke school ontving volledige pakketten met instrumenten en apparatuur voor hun muziekklaslokalen, samen met programmatische ondersteuning voor muziekleraren, inclusief professionele ontwikkeling, impactmeting en evaluatiediensten van het programmateam van Save The Music voor een periode van tien jaar. Komend najaar breidt het programma zich uit naar veertien andere scholen in Mississippi.

Propeller is een digitaal marketingplatform dat samenwerkt met toptalent en grote evenementen en locaties om impactvolle verandering te creëren door middel van sociaal activisme en liefdadigheidsinspanningen.

Propeller werkt samen met festivals zoals Bonnaroo en Outside Lands en locaties zoals Red Rocks Amphitheatre om unieke fanervaringen aan te bieden als beloning voor het ondernemen van acties die gemeenschapsvorming, vrijwilligerswerk en het registreren van kiezers aan te moedigen. Deze acties ondersteunen op hun beurt verschillende non-profitorganisaties zoals Planned Parenthood, HRC, The Trevor Project en nog veel meer. Hoe meer acties een gebruiker onderneemt, hoe groter de kans dat hij een ervaring wint met een van de spraakmakende partners van Propeller, terwijl hij tegelijkertijd een positieve impact op de wereld heeft.