RADIO
play
NOW PLAYING

Paul Stanley houdt R&B levend

Written by on 20 januari 2021

Frontman van KISS Paul Stanley presenteert zijn nieuwe project SOUL STATION. Een band die de meest vooraanstaande musici van dit moment bijeenbrengt om de grote soulartiesten te eren. ,,Onze vijftienkoppige ensemble-groep neemt een album op met negen klassieke soulnummers en vijf nieuwe nummers!”, vertelt Paul Stanley trots.

Soulcatalogus
Het verschil met KISS is groot. ,,Ik houd van stevige glamrock maar de soul was er eigenlijk veel eerder”, legt Stanley uit. ,,Voordat ik de grote Britse bands ontdekte, luisterde ik volop naar Philly Soul, Motown en nog veel meer.” Vol trots vertelt hij over grootheden als Otis Redding en Solomon Burke. ,,Hun verhalen gaven me in moeilijke tijden zoveel kracht. En ik denkt dat we in de huidige situatie allemaal wel wat extra kracht kunnen gebruiken.” Het doel is om de grote nummers uit de R&B-catalogus levend te houden. Stanley benadrukt dat SOUL STATION de liedjes dan ook met veel eerbied en respect speelt. ,,It’s an honour to play those songs!”

Het album Now And Then” wordt op 5 maart uitgebracht op Universal Music Enterprises. Luister hieronder alvast naar de eerste single O-O-H Child:Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *