RADIO
play
NOW PLAYING

Ozzy Osbourne wil blijven touren

Written by on 29 augustus 2022

Ozzy Osbourne is van plan om te blijven touren, ondanks dat de 73-jarige rockster de ziekte van Parkinson heeft.

Hij deelde: “Ik zeg je dat ik mijn best zal doen voor nog een tour. Je hebt het einde van Ozzy Osbourne niet gezien, dat beloof ik je. Ozzy heeft relatief milde symptomen van de ziekte van Parkinson, maar hij worstelt nog steeds met lopen.

Het muziekicoon vergeleek zijn ervaring met de ziekte met “rondlopen in loden laarzen”.

Hij zei: “Je denkt dat je je voeten optilt, maar je voet beweegt niet. Ik heb het gevoel dat ik rondloop in loden laarzen.”

Ozzy viel in zijn huis in Los Angeles terwijl hij in 2019 vocht tegen een longontsteking. En op een bepaald moment dacht hij aan het ergste. Hij vertelde de krant Observer: “Het werd zo erg dat ik op een gegeven moment dacht: ‘Oh God, laat me alsjeblieft morgenochtend niet wakker worden.’ Omdat het een verdomde doodsangst was.”

Ozzy kreeg in februari 2019 de diagnose van de ziekte van Parkinson, die hij in januari 2020 publiekelijk onthulde. Zijn symptomen zouden echter vrij mild zijn.