RADIO
play
NOW PLAYING

Joe Bonamassa kondigt zijn nieuwe album en eerste single aan

Written by on 3 september 2021

Joe Bonamassa kondigt zijn nieuwe album en eerste single aan

Joe Bonamassa kondigt nieuw album “Time Clocks” en single “The Heart That Never Waits” aan.

Joe Bonamassa heeft de release aangekondigd van een gloednieuw studioalbum ‘Time Clocks’, dat op 29 oktober verschijnt via Provogue. ‘Time Clocks’ is een bewijs van zijn geloofsbrieven en een toast op zijn trouwe fans. Zijn nieuwe geluid heeft een rauwe en vitale smaak, gecombineerd met een vastberaden vaardigheid die alleen kan worden bereikt door jaren van doorzettingsvermogen en onverzettelijke toewijding. Het is Joe Bonamassa op zijn best, klaar om te rocken.

“Wat begon met de intentie om een trio-plaat te worden, is waarschijnlijk mijn meest avontuurlijke en betrokken plaat tot nu toe geworden”, legt Bonamassa uit. Zijn vaste producer Kevin Shirley voegt toe: “Ik denk dat Joe Bonamassa een album heeft gemaakt dat echt een overgangsfase is. Van een bluesmuzikant tot een supersterartiest, ik ben zo opgewonden om hier onderdeel van te zijn.” Joe en Kevin lieten de legendarische Bob Clearmountain komen om de epische nummers te mixen, en Bob verklaart: “Dit is een van de beste albums die ik in jaren heb gemixt. Joe is niet alleen een van de beste blues- en rockgitaristen van onze tijd, hij is ook een briljante songwriter, wat indrukwekkend duidelijk is op deze plaat.”

Voor het album ging Bonamassa de studio in met oud-medewerkers Kevin Shirley als producer en manager/zakenpartner Roy Weisman als uitvoerend producent. Het album werd opgenomen in New York City in Germano Studios/The Hit Factory en gemixt door Bob Clearmountain (The Rolling Stones, Bruce Springsteen, Toto, Bon Jovi).