RADIO
play
NOW PLAYING

Dave Mason en Joe Bonamassa brengen Traffic’s “Dear Mr. Fantasy” weer tot leven.

Written by on 15 november 2023

Dave Mason brengt blues-rock superster Joe Bonamassa in een nieuwe release van de tijdloze Traffic hit “Dear Mr. Fantasy”. De nieuwe single verenigt rockerfgoed met gitaarvirtuositeit en combineert Masons klassieke geluid met Bonamassa’s dynamische flair

“Dear Mr. Fantasy” is een hoeksteen geweest in Dave Masons livesets, een bewijs van de blijvende briljantheid ervan en zijn persoonlijke band met het nummer. “’Fantasy’ is een favoriet nummer van mij sinds de release in 1967”, vertelde Mason. “Ik heb het jarenlang live gespeeld in een aantal verschillende arrangementen. Zoals ik vaak heb gezegd, er zijn geen oude nummers, alleen goede nummers, en ‘Dear Mr. Fantasy’ is naar mijn mening een van de beste nummers.

In een opwindende wending voor fans heeft Mason de krachten gebundeld met Joe Bonamassa, wiens gitaarbeheersing en vocale bekwaamheid goed passen bij de complexiteit en diepgang van het iconische nummer. Het enthousiasme van Mason over de samenwerking is voelbaar: “Om de kans te krijgen om een ​​van de hedendaagse grote gitaristen, Joe Bonamassa, op te nemen, is voor mij net zo opwindend als spelen met Jimi Hendrix. Hij is de eerste persoon die ik hierbij wilde betrekken.” nieuwe versie van ‘Fantasie.’”