RADIO
play
NOW PLAYING

Zoon Eddie van Halen brengt eerbetoon aan vader

Written by on 17 november 2020

Wolfgang speelt sinds 2006 basgitaar en schreef zijn eerste single toen er kanker werd vastgesteld bij zijn vader. ,,Ik stelde me voor hoe mijn leven eruit zou zien zonder hem en hoe vreselijk ik hem zou missen”, aldus Wolfgang. Eddie van Halen overleed op 6 oktober. Nu een goede maand later is het tijd voor Wolfgang om de eerste single Distance van zijn debuutalbum te laten horen. ,,Het is mijn eerste solosingle en een eerbetoon aan mijn vader”, vertelt Wolfgang van Halen.

Videoclip
De videoclip geeft een inkijkje in het leven van de familie Van Halen. Oude homevideo’s laten zien hoe Eddie zijn zoontje opvoed. Daarnaast is er een emotioneel voicemailbericht te horen, waarin Eddie zich trots uitspreekt over zijn zoon. ,,Ik ben zo blij dat jij mijn zoon bent Wolfgang. Ik ben zo trots op je, houd van je en hoop dat je me snel terugbelt. Ik wil gewoon even je stem horen!”

Nieuwsgierig hoe Wolfgang klinkt? Distance.