RADIO
play
NOW PLAYING

Tour logo The Rolling Stones zal zwart zijn ter ere van Charlie Watts

Written by on 19 september 2021

Tour logo The Rolling Stones zal zwart zijn ter ere van Charlie Watts

De Rolling Stones zullen naar verluidt hun logo op tournee veranderen om hulde te brengen aan Charlie Watts.

De iconische rockband zal hun beroemde tongsymbool van rood in zwart veranderen ter ere van hun overleden drummer – die helaas vorige maand op 80-jarige leeftijd is overleden – en het gewijzigde ontwerp zal tijdens hun shows op grote schermen verschijnen, evenals op merchandise voor de No Filter US-tour.

Overlevende leden Sir Mick Jagger, Keith Richards en Ronnie Wood zouden ook hebben gekozen voor een ontroerende montage van beelden als extra eerbetoon aan Charlie tijdens de optredens.

Een bron vertelde de Bizarr column van de krant The Sun: “Ze willen niet dat het een concert wordt dat een domper is omdat ze weten dat fans goed geld hebben betaald om ze te zien.

“Maar het voelt alleen maar goed dat ze verwijzen naar Charlie’s overlijden, omdat hij zo’n belangrijk onderdeel van de band was en het zal vreemd zijn voor hen allemaal om hem er niet bij te hebben.

“Ze denken dat de plannen zorgen voor een passend eerbetoon.”

Watts – een van de oorspronkelijke leden van de ‘Paint it Black’-hitmakers – stierf op 24 augustus op 80-jarige leeftijd, bevestigde zijn publicist Bernard Doherty destijds.

In een verklaring zei hij: “Het is met immens verdriet dat we het overlijden van onze geliefde Charlie Watts aankondigen.

“Hij is eerder vandaag vredig ingeslapen in een ziekenhuis in Londen, omringd door zijn familie.