RADIO
play
NOW PLAYING

Rocker Ted Nugent houdt van Trump

Written by on October 19, 2020

De uitgesproken conservatieve rocker Ted Nugent uit zijn liefde voor president Trump. Nugent speelde op zaterdag 17 oktober voorafgaand aan zijn komst op de luchthaven in Michigan.

,,Ik houd van deze man”
Ted Nugent was gitarist van The Amboy Dukes (1964-1975) en richtte in 1989 de Amerikaanse rockband Damn Yankees op. De ervaren muzikant zet zich naast zijn rockcarrière in voor vrij wapenbezit, de jacht en natuurbescherming. Niet gek dat Nugent dol is op de huidige Amerikaanse president prijst. ,,Donald Trump is een hardwerkende politicus die ons terugbrengt naar God, familie, land en onafhankelijkheid.” De rocker spreekt in menig interview van ‘zijn man’. ,,Ik houd echt van deze man en spreek namens het hart en de ziel van dit land als ik zo praat.”

Muskegon County Airport
Nugent is trots om voor de komst van Trump te mogen spelen. Hij begon afgelopen zaterdag daarom zijn optreden met een vertolking van het Amerikaanse volkslied. “God zegene het echte Michigan. God zegene het echte Amerika. God zegene de grootste president in ons leven: Donald Trump”, aldus de Amerikaanse zanger. Na het spelen van The Star-Spangled Banner sprak hij de menigte toe. ,,Wij zullen Amerika weer groot maken én Michigan weer geweldig, toch?” Niet veel later verscheen zijn held op het vliegveld van zijn geboorteplaats Michigan.