RADIO
play
NOW PLAYING

Release: Walter Trout – Broken

Written by on 20 december 2023

Blues-Rock’s Veerkrachtige Icoon Walter Trout Brengt een nieuw Studioalbum uit

Zijn ongelofelijk creatieve en vruchtbare reeks zet zich voort met ‘Broken’, met gastoptredens van Beth Hart, Dee Snider van Twisted Sister, en harmonica virtuoos Will Wilde.

Provogue Records is trots om het nieuwe album van Walter Trout aan te kondigen, getiteld ‘Broken’. De legendarische bluesman keert terug met een plaat die de bittere breuken van het moderne leven documenteert, terwijl hij luisteraars eraan herinnert dat hoop niet verloren is. “Ik heb altijd geprobeerd positieve nummers te schrijven, en dit album is dat niet helemaal,” overweegt Trout. “Maar ik blijf altijd hoopvol. Daarom heb ik dit album geschreven. Ondanks wat er in de wereld gebeurt, blijf ik koppig vasthouden aan mijn idealisme en hoop.” ‘Broken’ is overal beschikbaar vanaf 1 maart 2024 op 2LP (beperkte oplage), CD en digitaal.

Blues-rock icoon Walter Trout surft op een creatief formidabele golf en gaat 2024 in met een album dat tumultueus, wild en aangrijpend is in ‘Broken’. Het album bevat gastoptredens van krachtige zangeres Beth Hart, Dee Snider van Twisted Sister en harmonica virtuoos Will Wilde. Het wordt uitgebracht op 1 maart via Provogue / Mascot Label Group. Je kunt hier al een voorproefje krijgen van de nieuwe single ‘Bleed’, met Will Wilde.

We zijn allemaal gebroken. Maar niemand is voorbij herstel. Het is een filosofie die Walter Trout heeft geleefd gedurende zeven turbulente decennia in het hart van de Amerikaanse samenleving en blues-rockscene. Zelfs nu, met de wereld meer verdeeld dan ooit – door politiek, economie, sociale media en cultuuroorlogen – documenteert het legendarische Amerikaanse bluesman’s nieuwste album, ‘Broken’, de bittere breuken van het moderne leven, maar geeft er niet aan toe.