RADIO
play
NOW PLAYING

Priest ft. oude leden van Ghost – Body Machine

Written by on 12 juni 2022

Priest, de synthwave-act met voormalige leden van de Grammy Award-winnende Zweedse rockact GHOST, zullen op 15 juli een nieuw volledig album uitbrengen, “Body Machine”, op alle formaten, inclusief cd, vinyl en digitaal.

De vroege singles “A Signal In The Noise” en “Techno Girl” van de LP hebben al een grote buzz gegenereerd in zowel de metal- als de elektronische muziekwereld en bereiden het pad voor op de volledige release. Geproduceerd door Simon Söderberg, een andere GHOST-alumnus. “Body Machine” zal het derde studioalbum van de band zijn en hun eerste dat wordt uitgebracht in samenwerking met het Amerikaanse indielabel Cleopatra Records.

Maar voorlopig kunnen fans zich koesteren in de glorie van een andere geweldige pre-release single, de kloppende & hypnotiserende “Blacklisted”, dat 10 juni uit kwam op alle platformen.

Priest had dit te zeggen over “Body Machine”: “We zijn verheugd om eindelijk ons gevarieerde en zware, ritmegedreven derde album uit te brengen! ‘Body Machine’ is doordrenkt van duisternis, maar het toont ook een glimp van hoop door de zwarte, zwevende smog van vervuilde toekomstige steden.