RADIO
play
NOW PLAYING

Metallica zegt Frauenfeld Rocks af wegens positieve Covid test

Written by on 30 juni 2022

Metallica annuleert Frauenfeld Rocks-concert vanwege positieve COVID-19-test.

Metallica is genoodzaakt om zijn headliner-optreden op het Frauenfeld Rocks-festival in Zwitserland woensdagavond (29 juni) te annuleren nadat een lid van de “familie” van de band positief heeft getest op COVID-19.

Eerder vandaag bracht Metallica de volgende verklaring uit via sociale media: “Het is met een heel zwaar hart dat we aankondigen dat we vandaag niet zullen verschijnen op Frauenfeld Rocks in Zwitserland, omdat helaas een lid van de Metallica -familie positief heeft getest op Covid. Het spijt ons jullie te moeten telleurstellen.

“Het was onze bedoeling om zo snel mogelijk een show in Zwitserland te verplaatsen, maar tijdens nachtelijke besprekingen met de lokale promotors werd helaas duidelijk dat schema’s en locaties niet in de rij staan voor de rest van dit jaar of volgend jaar.

“Als je een ticket hebt en toch Out In The Green wilt bijwonen, krijg je een terugbetaling van 50 Zwitserse frank. Mocht je besluiten om het festival helemaal niet te bezoeken, dan krijg je de ticketprijs teruggestort door de respectieve ticketbureaus; u kunt uw ticket terugvragen op Ticketmaster.ch.”