RADIO
play
NOW PLAYING

Liam Gallaghers werkt samen met Ezra Koenig op nieuwe single ‘Moscow Rules’

Written by on 11 februari 2022

Liam Gallagher heeft de Ezra Koenig (Vampire Weekend)-features onthuld op zijn aankomende nummer, ‘Moscow Rules’.

In de podcast ‘KINK IN TOUCH’ van Jasper Leijdens zei Liam: “Ezra speelt te gekke instrumenten op een nummer genaamd ‘Moscow Rules’.”

De onlangs uitgebrachte eerste single, ‘Everything’s Electric’, is mede geschreven door Dave Grohl, met wie de hitmaker van ‘Wall of Glass’ had gehoopt samen te werken op zijn LP ‘Why Me? Why Not.’

Hij zei over de Foo Fighters-frontman en voormalig Nirvana-drummer: “Het was de bedoeling dat we iets doen aan ‘Why Me? Why Not.’ maar het gebeurde gewoon niet. We hebben optredens met ze gedaan en we hebben nogal wat rondgehangen.

“Ik denk dat we er een goede plaar uit hebben gehaald.” Dave, 53, speelt ook drums op het nummer. De 49-jarige rocker gaf toe dat het album veel “gekke” deuntjes voor hem bevat.

‘C’mon You Know’ wordt uitgebracht op 27 mei 2022 en volgt zijn eerste soloplaat op, ‘As You Were’ uit 2017 en ‘Why Me? Why Not.’

Liam is klaar voor een groot 2022, want hij zal optreden in Knebworth op 3 juni en 4 juni.

Oasis speelde in augustus 1996 twee dagen lang voor een record van 250.000 fans in Knebworth. De gigantische shows werden herdacht in de documentaire ‘Oasis Knebworth 1996’, ter ere van het 25-jarig jubileum.