RADIO
play
NOW PLAYING

Johnny Marr is als een broer voor Nile Rodgers

Written by on 23 januari 2022

Nile Rodgers zegt dat Johnny Marr als een “broer” voor hem is.

De Chic-legende, 69, en de voormalige Smiths-ster, 58, zijn al jaren goede vrienden en de eerste heeft toegegeven dat hij zich altijd “cool” voelt wanneer hij in dezelfde kamer is als de ‘This Charming Man’-hitmaker.

Nile gutste: “Johnny is onverschrokken. Als het klinkt als een goed idee? Hij zal het proberen. Toen we elkaar voor het eerst ontmoetten en we wilden samen spelen, gingen we ofwel ‘South African Man’ of ‘Footstompin’ Music’ spelen!

“Ik voel me zo chill met Johnny als we tegelijkertijd op dezelfde plek zijn. “We hoeven niet eens instrumenten op te pakken, we kunnen gewoon praten en rondhangen.

“Maar toen we ergens een half uur in een kleedkamer waren, speelde hij op mijn gitaar en ik op zijn gitaar. Het paar is zo hecht dat Nile weet dat hij bij zijn medemuzikant terecht kan als hij ooit hulp nodig heeft met persoonlijke zaken.

De hitmaker van ‘Le Freak’ vertelde aan Uncut: “Ik kan hem alles brengen, wat het onderwerp ook is, ik heb niet het gevoel dat er iets taboe is. “Dat is wanneer je je realiseert dat iemand als je familie is. Hij is als mijn broer.