RADIO
play
NOW PLAYING

IGNITE brengt nieuwe single uit en kondigt nieuwe album aan

Written by on 14 januari 2022

Californische melodieuze hardcore zwaargewichten IGNITE zullen hun nieuwe, titelloze album op 25 maart uitbrengen via Century Media. De inspanning zal beschikbaar worden gesteld als een gelimiteerde cd-digipak, 180 gram LP in verschillende kleuren en op alle digitale platforms.

IGNITE-bassist Brett Rasmussen zegt over het nieuwe album: “Er is hard gewerkt aan dit album en dit is het gelukkigste dat ik in lange tijd heb gevoeld over een IGNITE-album. Het voelt ongelooflijk om zo hard aan een project te werken en de het hele plan komt samen zoals verwacht.”

IGNITE heeft ook de gloednieuwe track “On The Ropes” gedeeld die ook op het nieuwe album zal staan ​​en nu beschikbaar is op alle streamingdiensten.

IGNITE-gitarist Nik Hill stelt: “‘On The Ropes’ voelt aan als een moderne versie van een old-school IGNITE-nummer. Het heeft die melodieuze basintro die heel vertrouwd is en dan springt het over in een energiek hardcore nummer dat me echt raakt. Ik kan niet wachten om deze in een volle zaalte spelen.”