RADIO
play
NOW PLAYING

Ghost Hounds brengt nieuwe videoclip uit

Written by on 31 maart 2023

Bluesrockers Ghost Hounds hebben een videoclip uitgebracht voor ‘Dirty Angel’. Het is de eerste single van de band van hun aankomende 4e album dat in juni uitkomt.

Ghost Hounds is een rock-‘n-bluesband uit Pittsburgh, PA. De klassieke rock-‘n-roll-gitaarmelodieën van de band zijn het resultaat van zowel Thomas Tull als de in Brooklyn geboren gitarist Johnny Baab; de drijvende krachten op bas en drums zijn. Respectievelijk Bennett Miller en Blaise Lanzetta en Joe Munroe voegen een kenmerkend bluesgeluid toe aan de toetsen. Aangevoerd door leadzanger Tré Nation, wiens stem simpelweg gemaakt is voor rock, is Ghost Hounds een moderne rockband die op blues geïnspireerde rock speelt op een manier die bewijst dat het genre niet alleen leeft, maar ook bloeit voor de volgende generatie rockfans.

Ghost Hounds heeft tot nu toe drie studioalbums uitgebracht. Hun debuutalbum Roses Are Black kwam uit in 2019 en genereerde miljoenen streams en werd geprezen door Billboard, American Songwriter en nog veel meer. In 2021 bracht de band hun tweede album uit, A Little Calamity.

Kort na A Little Calamity kwam het album van de band uit 2022, You Broke Me, een perfecte getuigenis van het vermogen van Ghost Hounds om klassieke bluesrock te combineren met moderne invloeden. De band heeft genoeg tijd gehad om hun geluid onderweg te verfijnen, nadat ze legendarische acts als The Rolling Stones, ZZ Top, Garth Brooks en Bob Seger op tournee hebben ondersteund.