RADIO
play
NOW PLAYING

Foo Fighters slepen prestigieuze prijs in de wacht

Written by on 20 augustus 2021

Foo Fighters slepen prestigieuze prijs in de wacht

Foo Fighters zullen de ontvangers zijn van de Global Icon Award op de 2021 MTV VMA’s.

Dave Grohl en co zijn al genomineerd voor Beste Rock, Beste Cinematografie en Beste Choreografie voor ‘Shame Shame’ van hun LP ‘Medicine At Midnight’.

En tijdens de ceremonie op 12 september in het Barclays Center in Brooklyn, New York, zullen de rocklegendes ook de prestigieuze onderscheiding ontvangen voor het blijven “beïnvloeden, inspireren en evolueren” als een band.

De ‘Everlong’-groep staat ook klaar om die avond op te treden, samen met Olivia Rodrigo, Machine Gun Kelly, Lorde, Lil Nas X en Camila Cabello.

Justin Bieber is de meest genomineerde artiest met knikken in drie van de topcategorieën, waaronder Video of the Year, Artist of the Year en Best Pop.

De hitmaker ‘Yummy’ schittert in de videoclip voor het nummer ‘Popstar’ van DJ Khaled en Drake, dat is genomineerd voor Video of the Year en Best Direction, terwijl zijn nummer ‘Peaches’ – met Daniel Caesar en Giveon – genomineerd is voor Best Samenwerking, beste pop en beste montage.

Zijn laatste nominatie komt in de categorie Beste Cinematografie, waar ‘Holy’ – zijn track met Chance The Rapper – genomineerd is.