RADIO
play
NOW PLAYING

HIGH VOLTAGE


Event info
Date: 21 juni 2021
Time: 9:00 pm
Details

 

Arrow High Voltage hoor je LIVE tussen 21.00 en 22.00 uur op DAB+ in de Randstad en regio Eindhoven én op TuneIn: Geen tijd? Natuurlijk kun je de show ook terugluisteren via de podcast! 

Het is weer maandag, dus vanavond tussen 21.00 en 22.00 uur tijd voor weer een verse aflevering van Arrow High Voltage op Arrow Bluesbox Radio, uw vaste baken in de immer turbulente wereld van hardrock en heavy metal, waarin het beste van de tegenwoordige tijd wordt afgewisseld met de grootste en schoonste parels uit meer dan 50 jaar harde rock geschiedenis, waarbij ook zeker de vergeten juweeltjes nog eens de aandacht krijgen die ze ronduit verdienen.

Vandaag vieren we de 40e verjaardag van een klassieker onder de klassiekers, komt de grote geitenkop op bezoek, leren we dat liefde zo zijn (tand)afdrukken achterlaat, zal blijken dat melodieuze hardrock zeer zeker ook lekker kan zijn, zijn de voortekenen van een terugkeer naar het “oude normaal” alom aanwezig en wordt duidelijk waar Dream Theater gedeeltelijk de mosterd gehaald heeft.

Tot zover de cryptische omschrijvingen van wat er aan bekends voorbij komt vandaag, wat hebben we aan verse waren vanavond? Nou, dat liegt er niet om! De tweede single van het nieuwe Powerwolf album is in het huis, evenals de nieuwe plaat van de industrial metal legende Fear Factory. Voor de fans van melodieuze metal presenteren wij het debuut van het Zweedse Social Disorder, en voor dezelfde doelgroep hebben we de nieuwe live single van Majestica in de planning staan. Kers op de taart deze week is een inkijkje in de activiteiten van Sepultura gedurende de lockdown. De heren hebben namelijk niet stilgezeten de afgelopen maanden en het resultaat van al die activiteiten zal op 13 augustus wereldwijd uitgebracht worden op het album ‘SepulQuarta’, waarop een keur van gasten te horen zal zijn. Vanavond dus een voorproefje met als speciale gast Devin Townsend.

Uiteraard zijn we hier bij Arrow High Voltage zeer benieuwd naar jullie feedback, dus gerust een berichtje achter op Facebook. Bij tijd en gelegenheid zal ik zeker op jullie complimenten, constructieve commentaren en/of briljante ideeën.

“If it’s too loud, you’re too old!”