RADIO
play
NOW PLAYING

Chris Antonik – Waves of Stone

Written by on 11 juni 2022

Van Second Half Records en Moondog Music, de nieuwe single ‘Waves of Stone’ van Chris Antonik, slaat in als een bliksemschicht, met zijn riff-gedreven bluesrock, klassieke bluesthema’s en moderne rockintensiteit.

Emotioneel voortgestuwd door de miscommunicatie en oorverdovende stilte in de laatste weken van een relatie, bevat ‘Waves’ het opruiende gitaarspel van twee van de meest opwindende gitaristen van dit moment, 3x-Maple Blues Award-genomineerde Chris Antonik en 3x-Blues Music Award-genomineerde Jarekus Singleton, verankerd door de beukende groove van het nummer, zwevende gospelzangers en een vleugel die door een brullende Leslie-luidspreker wordt gepompt.

Gesmeed uit een smeltkroes van pijn en verlies, stuwt deze moloch van Chris Antonik naar een toekomst die dat alles achter zich laat – met een zinderende riff die de tune van zomer 2022 zou kunnen worden.

Mede geschreven door Antonik en Dan McKinnon; gecoproduceerd door Juno Award-winnaar Derek Downham en Antonik (een Juno is een Canadese Grammy).