RADIO
play
NOW PLAYING

Bob Margolin & Bob Corritore – So Far

Written by on 18 juni 2022

Oude vrienden en helden in de Blues Wereld, Bob Margolin en Bob Corritore werken voor het eerst samen aan een akoestisch duo-album. Speciale gast gitarist-zanger Jimmy Vivino siert de twee nummers. Bob M schreef zeven nieuwe nummers en Bob C marcheert een origineel instrumentaal nummer. Ze coveren ook enkele van hun favoriete nummers.

De akoestische gitaar van Bob M uit 1935 en de niet-versterkte harp van Bob C onthullen een persoonlijke, intieme uitvoeringen die zijn gebaseerd op tientallen jaren van vriendschap en gezamenlijke optredens.

Het begon allemaal toen Bob Corritore Bob Margolin zag spelen in de band van Muddy Waters op zijn middelbare school in 1974. Ze hebben allebei zo’n intens gericht pad gevolgd in de Blues, het lijkt alsof deze ontmoeting onvermijdelijk was. Hier zijn ze dan, tot nu toe…

Zowel Bob Margolin als Bob Corritore hebben een drukke uitvoeringskalender, maar ze zijn van plan wat tijd vrij te maken om het nieuwe album samen te vieren – dus kijk uit naar een aantal akoestische duo-optredens die binnenkort plaatsvinden!