RADIO
play
NOW PLAYING

Tony Iommi wil samenwerken met Pink Floyd

Written by on 15 oktober 2020


Liefdadigheidsnummer
“Ik ben gevraagd om mee te doen aan een liefdadigheidsnummer voor kanker”, vertelt BLACK SABBATH-gitarist Iommi aan het Spaanse tijdschrift La Heavy. ,,Nou dat doe dat ik natuurlijk met liefde. Ik ga wat riffs bedenken en wil samenwerken met andere goede artiesten.” Stralend noemt hij een paar grote namen op. ,,Het is nog niet zeker, maar ik wil een nummer opnemen met de drummer en mede-oprichter van PINK FLOYD. Nick Mason op drums en dan lijkt me ook wel interessant als Ronnie Wood op gitaar meespeelt.” Een interessant samenwerkingsverband is het resultaat. Iommi, Mason en Wood ofwel PINK FLOYD, BLACK SABBATH en The Rolling Stones op één nummer. Een ding is zeker: rockliefhebbers kunnen uitkijken naar een stevig rocknummer.