RADIO
play
NOW PLAYING

Axl Rose verrasing tijdens show Carrie Underwoord op Stagecoach Country Music Festival

Written by on 1 mei 2022

Guns N’ Roses-zanger Axl Rose trad zaterdagavond (30 april) samen met county-pop superster Carrie Underwood op, op het podium van het Stagecoach country-muziekfestival in Indio, Californië om de klassieke nummers “Sweet Child O’ Mine” en “Paradise City” van zijn band uit te voeren. Underwood noemde de voorstelling het “grootste moment” van haar leven.

In 2015 vertelde Underwood aan E! in een interview met dat ze op een bepaald moment in haar leven heel graag met Rose wilde zingen. Ze zei: “Ik heb genoeg Guns N’ Roses-dingen behandeld, en het waren mensen zoals hij die me leerden zingen.”

“Ik kijk naar mensen zoals hij en Freddie Mercury, die mensen die al deze gekke runs deden. Het was zo anders”, voegde Underwood eraan toe.

In 2013 leverde Underwood een getrouwe cover van “Paradise City” op het CMA Music Festival in Nashville.

Twee jaar geleden, terwijl ze haar boek “Find Your Path: Honor Your Body, Fuel Your Soul, And Get Strong With The Fit 52 Life” promootte, verscheen Underwood in een aflevering van “The Tonight Show With Jimmy Fallon” en sprak over vliegen naar Las Vegas om haar favoriete band Guns N’ Roses te zien en noemde het “een van de beste avonden” van haar leven.

“We waren niet in de buurt van Las Vegas, dus natuurlijk zei ik: ‘Laten we met de band naar Las Vegas gaan en GN’R gaan zien spelen'”, vertelde Underwood aan Fallon. “Het is een soort levenslange droom van mij waarvan ik nooit had gedacht dat die zou gebeuren. Ik kon die kans niet verspillen, dus ik verliet mijn man, liet mijn kinderen in de steek, ging naar Vegas en zag Guns N’ Roses. Geweldig.”

Carrie zei in een interview in 2014 dat wijlen QUEEN-frontman Freddie Mercury hoog op haar lijst van eerste liefdes stond.