RADIO
play
NOW PLAYING

– Luister & Win – Gitaar of Drumstel

Written by on 28 september 2021

HET IS ROCKTOBER OP ARROW BLUESBOX RADIO. MET DIT WEEKEND DE ARROW BLUESBOX 250

LUISTER – GENIET – EN WIN !

Voor het eerste in de Nederlandse radiogeschiedenis zendt Arrow Bluesbox Radio de Arrow Bluesbox 250 uit. De 250 beste Blues, Bluesrock, Americana en Country liedjes gekozen door onze luisteraars. (we hebben gemerkt dat 250 volgend jaar naar 500 moet, want er vallen zoveel liedjes naast de boot)

Luister op 30 en 31 oktober goed naar Arrow Bluesbox Radio want naast fijne muziek kan je ook een fraaie gitaar of drumstel winnen… als je de ARROW RATTLESNAKE hoort. – hij ligt op de loer, de ARROW RATTLESNAKE – Tijdens de ARROW BLUESBOX 250 kruipt hij een aantal keer voorbij, misschien wel elk uur… Hoor jij de ARROW RATTLESNAKE, noteer dan het aantal songs tussen de kop en de staart van de rattlesnake en mail dit aantal direct met jouw naam en uur van uitzending naar prijsvraag@arrowfy.nlGoede inzenders maken kans op een Morgan Artifact Electric gitaar of een Pearl drumstel beschikbaar gesteld door onze trotse sponsor KEY MUSIC de grootste muziekwinkelketen in de Benelux.

– De ARROW RATTLESNAKE …., grijp hem voordat hij jou grijpt! –

Voor alle info ga je naar  www.arrowbluesrock.nl

Je luistert naar Arrow Bluesbox Radio via:

De Arrow Bluesbox 250 is powered by KEY MUSIC, de grootste muziekwinkelketen in de Benelux voor muzikanten, producers en DJ’s. Kom langs en laat je inspireren !