RADIO
play
NOW PLAYING

Album Release: When Rivers Meet – The Flying Free Tour Live

Written by on 3 juli 2022

We zijn verheugd om het allereerste live-album van When Rivers Meet aan te kondigen. Het album heet “The Flying Free Tour Live” en wordt op 29 juli uitgebracht op cd, dvd, vinyl en digitaal via het onafhankelijke label One Road Records van de band. De cd en dvd bevatten een verzamelboekje van 12 pagina’s.

Het live-album is afkomstig van opnames en beelden van drie concerten tijdens WRM’s 17-date april en mei 2022 headline UK tour.

“Onze allereerste headline-tour was geweldig”, zegt zangeres Grace Bond van WRM. “We wilden enkele van deze ongelooflijke momenten vastleggen. We hebben altijd genoten van het luisteren naar en het kijken naar live-opnames, en het is een droom van ons geweest om onze eigen opnamen te maken.”

Het live-album bevat Grace Bond (zang, mandoline, viool) en Aaron Bond (zang, gitaar) begeleid door Roger Inniss (bas) en James Fox (drums, toetsen, achtergrondzang). Samen creëerden de vier getalenteerde muzikanten een opwindend en krachtig podiumoptreden voor duizenden concertgangers in het Verenigd Koninkrijk.

Het live-album bevat nummers van de eerste twee albums van WRM, We Fly Free en Saving Grace, plus nummers van hun twee EP’s, The Uprising en Innocence of Youth.

Het live-album bevat ongeveer zestig minuten aan speelmateriaal. De dvd-editie bevat bonusmateriaal van interacties en reacties met het publiek.

Het live-album kan vooraf worden besteld in alle formaten van – https://shop.eur.whenriversmeet.co.uk/