RADIO
play
NOW PLAYING

Album Release: Laura Cox – Head Above Water

Written by on 28 november 2022

Laura Cox brengt een nieuw studioalbum genaamd: “Head Above Water” uit. Het album bevat 11 rocknummers die barsten van de energie en persoonlijkheid. Opgenomen in de ICP Studios in Brussel door Erwin Autrique en gemasterd door meervoudig GRAMMY-winnaar Ted Jensen (Eagles, Norah Jones, Green Day).

Nadat ze in de schijnwerpers stond dankzij haar eigen covers van blues- en rockklassiekers op YouTube (500.000 abonnees – 105 miljoen views), slaagde Laura Cox erin om de gitarist en zangeres te worden met de meeste views in de Franse rockscene dankzij haar geweldige eerste albums Hard Blues Shot (2017) & Burning Bright (2019). Na uitstekende optredens op gerenommeerde Europese festivals (Hellfest, Pol’and’Rock, Rock Palast…) volgde niet alleen de eer om de legendarische SCORPIONS voor Arte te interviewen, maar ook een eigen documentaire voor een van de grootste Duitse tv-zenders, WDR.

In 2022 is ze de rijzende ster van de rock in Europa met haar nieuwe album ‘Head Above Water’. Met 11 sprankelende nieuwe nummers opgenomen in de legendarische ICP-studio in Brussel door Erwin Autrique en gemasterd door meervoudig GRAMMY-award-winnaar Ted Jensen, doorbreekt ‘Head Above Water’ alle grenzen en bewijst het onmiskenbare talent van Laura Cox.