RADIO
play
NOW PLAYING

Album release: Jimmy Hall

Written by on 4 augustus 2022

De legendarische Wet Willie Vocalist & Harmonica Player kondigt een nieuw album “Ready Now” aan dat op vrijdag 16 september 2022 wordt uitgebracht.

Het album bevat een All-Star Line-up met Joe Bonamassa, Josh Smith, Reese Wynans, Michael Rhodes, Greg Morrow, Warren Haynes en Jared James Nichols. Geproduceerd door Joe Bonamassa en Josh Smith en uitgebracht via Bonamassa’s Keeping the Blues Alive Records

De legendarische zanger Jimmy Hall zal Ready Now uitbrengen – zijn eerste nieuwe soloalbum met origineel materiaal sinds 2007. Producers Joe Bonamassa en Josh Smith werkten met Jimmy samen om een album te maken dat zijn geweldige carrière en talent waardig is.

Jimmy Hall werd voor het eerst populair als leadzanger, saxofonist en mondharmonicaspeler voor de band Wet Willie, afkomstig uit Mobile, Alabama. Zijn unieke merk van met R&B doordrenkte rock-‘n-roll en branie op het podium stuwden het kenmerkende nummer van de groep “Keep on Smilin'” naar de Top 10 van de Billboard-hitlijst in 1974. Na zeven albums met Capricorn Records, stapte Wet Willie over naar Epic Records voor het uitbrengen van de singles “Street Corner Serenade” en “Weekend”. Beide singles kwamen in de Amerikaanse Top 40 en vijf andere nummers kwamen in de Billboard Top 100.