RADIO
play
NOW PLAYING

Album Release: Jeremiah Johnson – Hi-Fi Drive By

Written by on 24 november 2022

Elke grote artiest heeft een moment waarop ze zich realiseren wie ze zijn, Jeremiah Johnson is echt tot zijn recht gekomen met zijn nieuwe release: HI-FI DRIVE BY.

Maak je op voor een high-fidelity sonische explosie die Johnson’s meesterlijke gitaarwerk, songwritingvaardigheden en uniek krachtige zang combineert in tien tracks van pure schittering. Van het eerste nummer, met Victor Wainwright, tot het derde nummer met Brandon Santini, en helemaal tot aan de laatste noot van het epische laatste nummer; HI-FI DRIVE BY levert meer haken dan de tacklebox van een visser. Elk nummer is zorgvuldig gemaakt met meerdere lagen smakelijk muzikaal vakmanschap; met nieuwe audio-lekkernijen om te ontdekken elke keer dat je deze eersteklas release een draai geeft.

HI-FI DRIVE BY maakt gebruik van de talenten van Johnson’s mentoren en de extreem getalenteerde muzikanten in zijn geboorteplaats St. Louis MO USA. Johnson wilde terug naar de blues- en rock-‘n-roll-basics en zocht inspiratie bij een St. Louis-legende, Tom Maloney (coproducent). Daarnaast maakte Johnson gebruik van het brede scala aan muzikale talenten van Paul Niehaus IV (Producer). Met Paul’s throwback productiestijl en jarenlange ervaring in het werken met een breed scala aan uitvoerende artiesten, bleek het een perfecte combinatie te zijn. Johnson, Tom en Paul begonnen enkele van de beste blazers, achtergrondzangers en percussionisten in St. Louis samen te brengen om de prachtige dikke lagen van muzikaliteit te creëren die smaakvol werden vastgelegd op HI-FI DRIVE BY. Dit is de eerste release die Johnson heeft gewerkt met co-schrijvers (Maloney en Niehaus IV); en de resultaten zijn ronduit spectaculair. HI-FI DRIVE BY is de “Coming of Age” release van Johnson’s carrière.

HI-FI DRIVE BY is een fenomenale muziekervaring, Johnson’s meesterwerk en vestigt hem stevig op de top van zijn kunnen. Vergeet wat je misschien dacht te weten van Jeremiah Johnson en zijn muziek; hij is duidelijk aangekomen en overtreft alle verwachtingen met HI-FI DRIVE BY.

HI-FI DRIVE BY is een carrièrebepalende release, van wereldklasse van begin tot eind, en zal zeker tot de elite-releases van het jaar behoren.