RADIO
play
NOW PLAYING

Album Release: Ana Popovic – Power

Written by on 26 januari 2023

De internationaal bekende gitariste Ana Popovic heeft haar carrière gebouwd op het definiëren en beschrijven, op haar eigen voorwaarden, van de essentie van Amerikaanse muziek, terwijl ze tegelijkertijd grenzen verlegt, genres ombuigt en haar muziek en zichzelf opnieuw uitvindt met elke nieuwe plaat. In het proces is ze naar voren gekomen als een van de meest doordachte, dynamische en toegewijde artiesten in moderne songwriting.

Ana’s nieuwe album, Power, dat op 5 mei 2023 uitkomt op ArtisteXclusive Records, brengt die dynamiek naar voren en verandert deze set nummers in een krachtig en persoonlijk verhaal over overleven door geloof, vastberadenheid en hardnekkigheid.

De op ‘Power’ gedeelde liedjes getuigen van haar overtuiging. Opgenomen met een all-star line-up van eersteklas muzikanten uit Detroit, Dallas en New Orleans, zoals de krachtige drummer Chris Coleman (Beck, Chaka Khan, Stevie Wonder), zij en Buthel schreven en produceerden het album, dat vervolgens werd gemixt. en gemasterd door multi-getalenteerde Grammy Award en Dove Award-winnende producer Jeremy Bishop Hicks.

“Power” symboliseert eenheid. De albumhoes van twee hand in hand, zwart en wit, is wat deze wereld nodig heeft. Het is de kracht, en het is de kracht die deze wereld vooruit zal helpen. Zonder die kracht zou er tegenwoordig niet zoveel opmerkelijke muziek, ideeën en hervormingen zijn geweest. En inderdaad, deze plaat niet. Dit verhaal gaat over vriendschap en jezelf omarmen met alles wat het leven je te bieden heeft.